OM HK-PORTALEN

HK-portalen är en digital resurs i ämnet hem- och konsumentkunskap som är helt gratis för både elever och lärare. Sajten har funnits i olika former sedan 2011 och byggdes som en del av en studie. Syftet med studien var att ta reda på vilket innehåll en digital resurs i ämnet behövde och därefter har arbetet med att förbättra sajten pågått kontinuerligt. Syftet med sajten är att ha ett gratis digitalt läromedel för elever men också att skapa en mötesplats för ämnet hem- och konsumentkunskap i Sverige.


Sajten är helt gratis för alla att använda och är en bra sida att börja på när du behöver veta något om hem- och konsumentkunskap. Varje avsnitt har grundläggande information i form av text, bilder och filmer. 

OM MIG

Andreas "Andy" Rahm Eriksson heter jag och är legitimerad lärare i HKK med min specialisering inom IKT- och lärande. Jag brinner för att IT ska vara en viktig del i elevernas lärande. 2014 fick HK-portalen pris av den Digitala akademin som "Årets digitala lärresurs".

COPYRIGHT

HK-portalen och dess textinnehåll är skapat av Andreas Rahm Eriksson såvida ingenting annat anges. 

  • Kopiering av material är tillåtet och i sådana fall ska det anges att informationen är tagen från HK-portalen.
  • Modifiering av material är tillåtet men det ska tydligt framgå att informationen är modifierad.
  • Kommersiell användning av materialet är ej tillåtet.


Vill du använda en logotyp som länk från din sida till HK-portalen så är de enda kriterierna att ni använder logotypen längst ned på sidan. Länken ska vara www.hkportalen.se. Logotypen får inte användas i några andra sammanhang utan tillstånd.

Samtliga logotyper ni finner på HK-portalen har respektive organisation, myndighet eller företag givit sitt tillstånd att användas på 
www.hkportalen.se. Om någon vill ha tillstånd att använda deras logotyper bör ni själva kontakta respektive organisation, myndighet eller företag.


Är du osäker hur du får använda materialet får du gärna kontakta mig.


Vi delar gärna med oss av vår expertis till dig.

Stycken är de viktigaste byggstenarna för hemsidor. För att ändra innehållet i denna text dubbelklickar du bara här eller klickar på Redigera text. Du kan också ändra stilen här. Om du drar texten flyttas stycket på sidan. Ett stycke kan vara tillräckligt för att presentera ditt projekt. Om det blir för långt kan du dela upp texten i flera stycken. En lång text är perfekt för att förklara vad som är unikt med din hemsida.