WWW.HKPORTALEN.SE - ETT DIGITALT LÄROMEDEL I HEM- OCH KONSUMENTKUNSKAP
HEM
BOSTADEN
Duka
Städa
Säkerhet i hemmet
Tvätta
HÄLSA
LIVSMEDEL
>
Grönsaker
Fisk & Skaldjur
Frukt & Bär
Fågel
Kött & Chark
Matfetter
Mejeri
Quorn & Svamp
Spannmål
Tillsatser
Ägg
MATKULTUR
>
Mat och religion
Svensk mathistoria
MATLAGNING
>
Baka
Buffé
Grilla
Koka & Sjuda
Konservera
Krydda
Köksredskap
Lägga upp & Garnera
Måttenheter
Ordlista
Panera
Reda
Recept
Släng inte maten
Steka
NÄRINGSLÄRA
>
Må bra
Fett
Kolhydrater
Protein
Vitaminer
Mineraler
Allergier
EKONOMI
Dina rättigheter
Banken
Försäkringar
Jämföra priser
Privatekonomi
Reklam & Information
MILJÖ
Ekologisk mat
Klimat & Energi
Hållbar utveckling
Mat efter säsong
Miljösymboler
Vad kan du göra?
Vatten
Sopor & Återvinning
OM
KONTAKT
LÄRARBANKEN
HÄLSA
I det här avsnittet lär du dig om livsmedel, näringslära, matlagning och matkultur, samt hur de hör ihop och hur de påverkar oss. Använd menyn högst upp på sidan för att välja avsnitt.